Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

10 nasvetov za spoprijemanje s korona virusom na vašem delovnem mestu

V članku bo opisanih 10 preprostih ukrepov, katere lahko implementirate, da preprečite širjenja virusa COVID-19 na delovnem mestu. Splošni ukrepi, katere je dobro povsod upoštevati je uporaba zaščitnih mask, razkuževanje rok in površin ter ohranjanje družbene razdalje.

Razkuževanje vizir
  1. Zaposleni naj imajo na voljo zaprte koše za odpadke, kamor lahko zaposleni odvržejo uporabljene robčke za razkuževanje ali ostale odpadke.
  2. Ne dotikajte se svojega obraza! Če se ga iz kakršnega koli razloga morate, si pred in po dotikanju nujno primerno razkužite roke.
  3. Koronavirus lahko preživi več ur v zraku zato redno odpirajte okna, da vstopi svež zrak v prostor.
  4. Izvajajte redno razkuževanje zaslonov mobilnih telefonov in drugih elektronskih naprav, tipkovnic, mišk, kljuk in ostalih površin, katerih se ljudje velikokrat in pogosto dotikajo.
  5. Opravljajte delo od doma če je to možno in praktično.
  6. Izogibajte se uporabi kakršnega koli javnega prevoza v času prometnih konic, ko bo prisotno veliko ljudi in je večja verjetnost za okužbo z virusom COVID-19.
  7. Redno si umivajte roke. To mora biti prva stvar, ki jo naredite po vstopu v novo stavbo. Primerno si umijte tudi zapestja in prostor med prsti. Če nimate na voljo vode in mila, uporabite razkuževanje rok s primernim razkužilom. Tudi, če si roke redno razkužujete se izogibajte rokovanju.
  8. Med sestanki ohranjajte razdaljo do svojih sodelavcev. Najboljše je, da se sestanki opravijo preko spleta, če je to možno.
  9. Če morate kihniti ali zakašljati uporabite pregib roke ali papirnat robček. Na koncu uporabite razkuževanje rok, da si primerno dezinficirati roke in uničite morebitne viruse.
  10. Poskrbite, da boste imeli zdrav imunski sistem. To storite tako, da jeste dovolj sadja in zelenjave, redno telovadite, se izogibate stresnim okoliščinam, spite dovolj in redno, pijete dovolj vode in se izogibate nezdravi hrani ter nezdravim navadam.

Z upoštevanjem teh zgoraj opisanih desetih nasvetov, prakticiranje razkuževanje rok in površin, uporabo zaščitne maske in ohranjanjem družbene razdalje si boste čim bolj zmanjšali verjetnost, da se okužite z virusom COVID-19 in prispevali k zmanjševanju virusa v vaši okolici.