Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Brezstična armatura

Preprečevanje širjenja virusov najbolje dosežemo tako, da uporabimo čim več naprav, ki se lahko uporabljajo brezstično. Tako zmanjšamo verjetnost, da se bodo virusi znašli na predmetih, katere se dotika veliko ljudi in se razširili v družbi.

Brezstična baterija GROHE ali VOXORT se uporablja za brezstično umivanje rok in obraza ter na splošno za skrb za osebno higieno. V Sloveniji lahko izdelek kupite pri podjetju Dt-Systems, kjer poskrbijo tudi za montažo in vzdrževanje izdelka. Izdelek je zelo kvalitetno izdelan, zato vam nudijo kar od 3 – 5 let garancije.

Brezstična baterija deluje tako, da se aktivira ko senzor zazna bližino roke. Dokler je roka v bližini senzorja, bo baterija delala. Za upravljanje s temperaturo tople vode se uporabi ročno regulator, ki je nameščen na izdelek. Baterija za napajanje uporablja 4x 1,5V baterije ali pa se priključi na 220V elektriko.

Poleg tega, da je ta izdelek zelo koristen iz zdravstvenih razlogov, da se omeji širjenje virusov, je brezstična baterija tudi zelo varčen izdelek. Ker deluje po principu stika z roko in takoj neha delovati, ko je roka umaknjena, dobimo pri vsakem pranju majhne prihranke pri porabi vode. Glede na to, da ima izdelek 5 letno garancijo, v tem času prihranimo toliko vode, da se investicija pravzaprav sama poplača.

Brezstična baterija je v času pandemije COVID-19 zelo koristen pripomoček s katerim poskrbimo, da se minimalizira verjetnost širjenja virusa v domačem ali poslovnem okolju. Naprava bo koristna tudi po koncu pandemije in bo pomagala zmanjšati verjetnost širjenja ostalih virusov s katerimi se sicer soočamo vsako leto, kot je prehlad in ostali virusi. Brezstična baterija predstavlja zelo dobro investicijo s katero boste poskrbeli za boljše higienske razmere doma ali na delovnem mestu ter prihranili denar, ker boste uporabili samo toliko vode, kot se je potrebuje za umivanje rok ali obraza.