Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Brezstični senzorski razkuževalec in čistilec rok na stojalu

Izdelek brezstični senzorski razkuževalec in čistilec rok na stojalu, ki ga v Sloveniji prodaja podjetje dt-systems, predstavlja dobrodošel pripomoček za podjetja in ustanove v času pandemije COVID-19.

Z njegovo uporaba lahko bistveno pripomoremo k zmanjšanju verjetnosti, da bi prišlo do neželenih okužb na delovnem mestu. Podjetje izdelek ponuja z enoletno garancijo in vključeno montaža na želenem mestu.

Glavna prednost razkuževalca je v tem, da postopek razkuževanja rok poteka popolnoma brez stika med posameznikom in napravo. Tako zagotovimo minimalno verjetnost, da bi se virus prenesel z okuženega posameznika na napravo in nato na ostale ljudi.

Izdelek nanese poljubno količino razkužila na roke uporabnike. Deluje po principu senzorja, ki sproži nanašanje razkužila dokler je roka v stiku s senzorjem. Tako vsak dobi toliko razkužilo, kolikor se mu zdi, da je potrebno.

Senzorski dozirnik na stojalu

Razkuževalec je sestavljen iz posode za razkužilo (1000 mL) in stojala visokega med 1,2 do 1,3 m. Izdelek se preprosto namesti na željeno lokacijo in je zelo lahek (4-5 kg). Ko razkužila zmanjka ali se ga želi dopolniti, se posoda za razkužilo s ključkom odpre in razkužilo se lahko dolije. Za razkuževanje se lahko uporabi katerokoli sredstvo za razkuževanje, ki je primerno za ljudi. Volumen posode zadošča za prb. 1200 do 1660 razkuževanj. To pomeni, da je cena enega razkuževanja zelo majhna, prb. 0.007 € ali manj.

Izdelek je namenjen za uporabo tam kjer ali ni možno ali ni praktično razkuževanje z vodo in milom. To pomeni, da se uporablja predvsem na vhodih v podjetja ali ustanove, kamor dnevno vstopa veliko ljudi. Primeren je tudi za domačo rabo ali za večstanovanjske objekte.

Podjetje dt-system ponuja tudi nakup razkužilo primernega za uporabo v razkuževalcu. Vsebuje nad 75% alkohola, učinkovito uniči viruse in ima prijeten vonj jabolka ali sivke. Izdelek vsebuje glicerol in aloe vero, da ne izsušuje kožo. Razkužilo je bilo preverjeno v NLZOH Ljubljana in ima predpisane certifikate ter dokumente. Na voljo je v količinah 1, 3, 5 ali 10 L. Cena na liter razkužila je med 7 – 9 € (brez embalaže in DDV).