Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Higienska postaja dt-systems

Za preprečevanje širjenja virusa COVID-19 je bistveno zgodnje odkrivanje okuženih oseb in njihova pravočasna izolacija, da ne morejo širiti virusa med druge. Izvrsten način za zgodnje odkrivanje simptomov virusa so brezstični merilniki telesne temperature. Takšen izdelek predstavlja Higienska postaja, ki ga v Sloveniji prodaja podjetje dt-systems.

Naprava je narejena iz kvalitetnega materiala in z uporabo najsodobnejših tehnologij. Izdelek ima vgrajen napreden algoritem, ki temelji na umetni inteligenci, ki uporablja globoko učenje. Obraz lahko prepozna v manj kot treh sekundah. Dodatno je vgrajen senzor, ki lahko izmeri površinsko temperaturo obraza in če je temperatura izven pričakovanih okvir se zasveti lučka in oglasi opozorilen pisk.

Poleg tega je algoritem natančen pri zaznavi temperature tudi v prostorih, kjer niso idealni pogoji za uporabo. Naprava lahko deluje podnevi ali ponoči. Poleg zaslona in senzorja, ki meri temperaturo, ima stojalo vključeno še dodaten prostor za razkuževanje rok in prostor za zaščitne maske. Zato izdelek predstavlja izvrsten pripomoček s katerim poskrbimo za zgodnje odkrivanje potencialnih okužb in primerno zaščito pred širjenjem virusa.

DT-SYSTEMS Higijenska postaja

Celoten postopek meritve poteka brezkontaktno kar dodatno zmanjša verjetnost, da bi prišlo do širjenja virusa. Meritev se izvede tako, da posameznik stoji pred napravo in počaka, da se izvede meritev (prb. čas trajanja meritve je tri sekunde). Če ni zaznane povišane telesne temperature si lahko oseba razkuži roke, nadane zaščitno masko ter vstopi v prostor. Če je zaznana povišana temperatura se prikaže opozorilo. Naprava je namenjena za uporabo na vhodih v podjetja ali ustanove, kamor dnevno zahaja veliko ljudi in zato obstaja nevarnost hitrega širjenja virusa COVID-19. Izdelek ne potrebuje posebnega vzdrževanja, razen občasnega dolivanja razkužilo v posodo za razkuževanje in dodajanje zaščitnih mask, če jih zmanjka.

Higienska postaja je izvrstna investicija za podjetja, katera skrbi potencialno širjenje virusa v njihovih poslovnih prostorih. Predstavlja »All-In-One« rešitev, ki se uporablja za zgodnjo zaznavanje virusa kot tudi za razkuževanje rok in distribucijo zaščitnih mask, ki predstavljata najboljši način za preprečevanje širjenja virusa.