Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Higienska postaja podjetja DT-Systems

Higienska postaja je vrhunski izdelek, ki zazna in brezkontaktno izmeri temperaturo ter omogoča prepoznavanje obraza. Postopek merjenja je brezkontakten, natančen, zanesljiv in učinkovit. Če terminal zazna povišano temperaturo se prižge opozorilna signalna lučka in glasovno opozorilo.

Higienska postaja je plod slovenskega znanja. Proizvaja ter prodaja jo slovensko podjetje DT-Systems. Naprava uporablja najnovejšo programsko tehnologijo, termo kamero in ima glasovno ter jezikovno podporo v slovenskem jeziku. Je preprosta za rokovanje in vzdrževanje ter nudi hitro prepoznavo obraza in merjenje telesne temperature.

Higienska postaja je primerna za prepoznavo in merjenje telesne temperature na mestih, kjer dnevno prehaja veliko ljudi, kot so na primer tovarne, bolnišnice, javne ustanove, poslovne stavbe, železniške postaje, letališča in podobno. Merjenje temperature se izvaja s polnim termičnim slikanjem.

Higienska postaja poleg merjenja temperature vključuje še prostor za podajanje zaščitnih mask in omogoča razkuževanje rok. Tako v enem izdelku združuje tri bistvene funkcionalnosti za zaščito pred virusom COVID-19 (uporaba zaščitnih mask, razkuževanje rok, zgodnje odkrivanje potencialno okuženih z zaznavanjem povišane telesne temperature).

Če ne potrebujete dodatnih funkcionalnosti in vas zanima samo možnost merjenja temperature, potem lahko namesto higienske postaje kupite merilnik temperature. Merilnik vsebuje samo terminal za brezkontaktno merjenje temperature brez razkuževalca rok in podajalnika zaščitnih mask. Vsekakor pa vam priporočamo nakup higienske postaje, ker omogoča boljšo zaščito pred širjenjem virusov.

Higienska postaja je lahko nameščena na stojalo ali pa se vgradi na poljubno mesto na zid ali obstoječo jekleno, leseno ali betonsko konstrukcijo. Dodatna prednost izdelka je, da pametni modul, ki se uporablja za merjenje temperature, se lahko nadgradi in integrira z različnimi poslovnimi funkcijami. Na primer za beleženje odhodov in prihodov zaposlenih ali strank, prepoznavo obraza za identifikacijo, beleženja števila obiskovalcev in še veliko drugih možnosti.

S higiensko postajo torej dobite izdelek, ki vam ne bo samo pomagal zaščititi podjetje ali ustanovo pred širjenjem virusov, temveč se bo lahko v prihodnosti nadgradil z dodatnimi funkcijami, ki bodo poskrbele, da bo vaš delovni proces potekal bolj učinkovito.

Več o izdelku si lahko preberete na spletnih strani podjetja DT-Systems.