HIGIENSKA POSTAJA

MERILNIK, RAZKUŽEVALEC IN PROSTOR ZA MASKE

Vrhunski izdelek, ki zazna in izmeri temperaturo s pomočjo natančnega modula za brezkontaktno merjenje temperature ter prepoznavo obraza. Zagotovljeno je hitro in učinkovito termično slikanje površinske temperature človeškega telesa.

Celoten postopek natančnega merjenja in prepoznavanja obraza je brezkontakten, natančen, zanesljiv in učinkovit. Ko inteligentni terminal zazna presežek uporabnika (povišana temperatura), se prižge opozorilna signalna lučka z glasovnim opomnikom.

Za več informacij oz. vaše naročilo smo vedno dosegljivi na 041 850 820.

PREDSTAVITEV higienske postaje

Opis

Inteligentni terminal s prepoznavo obraza in možnostjo zaznavanja telesne temperature. S termičnim slikanjem izmerimo površinsko temperaturo na čelu glave, pri kateri zazna najvišjo temperaturo.

Celoten postopek merjenja in prepoznavanja obrazov je brezstičen, natančen, zanesljiv, ter učinkovit. Ko je zaznana temperatura osebe naprava glasovno pove izmerjeno vrednost. V primeru da temperatura preseže določen prag, naprava glasovno, ter z opozorilom javi izmerjeno vrednost ( zvočno, ter vizualno opozorilo).

Oblikovanje izdelka sledi ekonomičnim, praktičnim, varnim, ter stabilnim trendom, ter ponuja celoten nabor visokokakovostnega, naprednega sistema za prepoznavanje obraza. Zasnova sistema uporablja najnovejšo programsko tehnologijo, ter Heimann termo kamero ter Slovensko glasovno in jezično podporo. Naprava zagotavlja stabilno delovanje, enostavna je za rokovanje in elegantnega izgleda, ter nudi hitro prepoznavo obraza in merjenje telesne temperature.

Namen

Ker ima termo kamero je primerna za prepoznavo in merjenje telesne temperature na mestih kjer je pretočnost ljudi zelo velika kot npr. vhodi v tovarno, vhodi v trgovske centre, avtobusne, železniške in letališke terminale, muzeje, zdravstvene zavode, bolnišnice, v avle hotelov, šole, poslovne stavbe, verske ustanove, skratka za tam kjer je velika frekvenca ljudi.

Gre za sodobno informacijsko tehnologijo in mrežni informacijski sistem za merjenje temperature človeškega telesa in prepoznavo obrazov, ki se lahko uporablja za različne namene.

V kombinaciji s trenutno biometrično tehnologijo, toplotno tehniko merjenja temperature, video inteligentno analizo in drugimi tehničnimi sredstvi, visoke natančnosti, učinkovitosti, nizkih stroškov, enostavne namestitve, varnosti in zanesljivosti, dosežemo učinkovito prepoznavanje, ter pravočasen nadzor oseb s povišano telesno temperaturo.

Naprava meri temperaturo s polnim termičnim slikanjem, enostavno zaznavanje previsoke telesne temperature (nad 37,3°C) v realnem času (1-3 sekunde), ter takojšnja analiza podatkov.

Za zagotovitev varnosti in zanesljivosti opreme je zagotovljena integrirana zasnova in jamstvo za natančnost preverjanja identitete, podpiranje identifikacije oseb in funkcijo odpiranja vrat ob normalni temperaturi.

Možnost razkuževanja

Možnost vgradnje brezstičnega senzorskega razkuževalnika v HIGIENSKO POSTAJO…

Ker smo zasnovali produkt, s katerim si lahko preverite telesno temperaturo, ter razkužite roke in za takšno opravilo ne potrebujete dveh naprav ampak samo eno, kar pomeni si ob pristopu do higienske preverimo temperaturo in razkužimo roke in nadaljujemo do mesta kamor smo namenjeni.

Zato smo v našem podjetju takšen produkt poimenovali HIGIENSKA POSTAJA, ker združuje dezinfekcijo rok in temperaturni sistem za preverjanje temperature.

Vgradnja različnih pametnih merilnikov temperature

MERILNIK TEMPERATURE DTS 003

MERILNIK TEMPERATURE DTS 002

MERILNIK TEMPERATURE DTS 001

POTREBUJETE PRILAGOJEN SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.