Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Kaj morate vedeti o pandemiji COVID-19?

V članku bomo opisali nekaj bistvenih nasvetov za boljše spopadanje s pandemijo korona virusa.

Trije pomembni ukrepi s katerimi lahko prispevamo k upočasnitvi širjenja virusa so: Uporaba zaščitne maske, ohranjanje razdalje do ljudi, ki ne živijo skupaj z vami v istem gospodinjstvu (vsaj 2 metra) in redno si razkužujte razkuževanje rok z vodo in milom ali z razkužilom. Za zgodnje odkrivanje simptomov okužbe so lahko koristni merilniki telesne temperature.

Da se primerno zaščitite pred širjenjem virusa v družbi, nosite masko, ki prekriva usta in nos. Izberite masko, ki je narejena iz več slojev in se tesno prilega obrazu. Pralne maske ščitijo slabše kot kirurške maske, vendar so bolj praktične in primerne za uporabo. Če se pred vhodi v prostor nahaja merilnik telesne temperature, ga izkoristite.

Izogibajte se gneči in ostanite vsaj 2 metra stran od drugih ljudi. Večja je verjetnost, da se boste okužili s COVID-19, če boste bili vsak dan v stiku z veliko različnimi ljudmi. Čim bolj se izogibajte notranjim prostorom, še posebej tistim, ki niso dobro prezračeni. Pogosto si umivajte roke z vodo in milom ali z razkužilom.

Če vas merilnik telesne temperature opozori, da imate povišano temperaturo se preventivno izolirajte in ne vstopajte v prostore, kjer se nahajajo ljudje. Če ne potrebujte zdravniške oskrbe in zbolite, ostanite doma. Večina ljudi ima blago obliko okužbe in lahko okreva brez zdravstvene oskrbe. Izolirajte se od drugih članov družine, še posebej od ljudi, ki spadajo v ogrožene skupine. Če morate zapustiti izolacijo nosite masko, držite razdaljo in razkužujte svoje roke in vse česar se dotaknete.

Opravite lahko test, da potrdite prisotnost okužbe. Naprave kot je merilnik telesne temperature lahko pokaže prisotnost enega izmed simptomov okužbe, vendar ne more potrditi okužbe z virusom. V ta namen lahko uporabite različne teste, ki so na voljo za testiranje prisotnosti okužbe z virusom COVID-19. Če kažete simptome in se ne odločite testirati je pomembno, da se kljub temu preventivno izolirajte in zavedate, da ste potencialno okuženi.

Merilnik telesne temperature pred vhodi v prostore, kjer dnevno prehaja veliko ljudi, predstavlja učinkovit ukrep za odkrivanje potencialno okuženih ljudi. Če zbolite in razvijete simptome kot so težave z dihanjem, bolečina v prsih ali težave z ohranjanjem budnosti, takoj poiščite zdravniško pomoč.