Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfekcijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

ZADNJE OBJAVE

Zaščitite svoje delovno mesto med pandemijo COVID-19

Namen teh navodil je pomagati delodajalcem, da primerno zaščitijo delovna mesta pred širjenjem virusa. Koristna so lahko tudi za delavce in samozaposlene. S temi ukrepi boste svoje delo in delovno mesto zaščitili pred COVID-19. Predvsem pomembno je razkuževanje rok, zaščitne maske in ohranjanje razdalje. Koristna naprava, ki vam pri tem lahko pomaga je higienska postaja.

Celoten prispevek »

Potovanje med pandemijo COVID-19

Če razmišljate o potovanju med pandemijo, bodite previdni in se vprašajte ali je potovanje res nujno ter sprejmite zaščitne ukrepe, da zmanjšate verjetnost, da dobite ali širite okužbo. To pomeni, da ohranjate razdaljo, uporabite zaščitno masko in razkužilo za roke.

Celoten prispevek »

Kako se ljudje okužijo s COVID-19?

V večini primerov je nemogoče natančno določiti, kako se je oseba okužila z virusom COVID-19. Raziskave so znanstvenikom omogočile, da prepoznajo in po verjetnosti razvrstijo najverjetnejše načine okužbe. Razumevanje teh tveganj je ključnega pomena za uspešen boj proti pandemiji. Pomemben je tudi razkuževalec za roke in uporaba zaščitnih mask.

Celoten prispevek »

Kaj morate vedeti o cepivu proti COVID-19?

Cepiva pomagajo ljudem razviti imunost na virus. Cepivo v telo posameznika vnese majhen, neškodljiv del virusa ali nekaj kar je ustvarjeno, da se obnaša podobno kot virus in to omogoča imunskem sistemu, da razvije protitelesa, ki se bodo borila proti virusu. Če se po cepljenju posameznik okuži z virusom, se njegov imunski sistem že zna učinkovito boriti proti njemu. Tudi po cepljenju je pomembno razkuževanje rok in drugi ukrepi, da pomagate omejiti širjenje virusa in s tem pomagate tistim, ki še niso cepljeni.

Celoten prispevek »

POTREBUJETE CELOVIT SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.