Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfekcijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

ZADNJE OBJAVE

Troslojna zaščitna maska

Zaščitna maska je narejena iz troslojnega kvalitetnega materiala. Glavna prednost je da dobro prepuščajo zrak in ga filtrirajo. Maske so preproste za uporabo, lahke in udobne zato ne motijo nosilca med vsakodnevnimi opravili. Nudijo zaščito pred kapljicami, bakterijami, virusi, drobnimi delci, prahom in onesnaževanjem. Preprečujejo vdihovanje ali izdihovanje kapljic, ki so lahko okužene z virusi.

Celoten prispevek »

Poceni test za koronavirus

V boju zoper pandemijo koronavirusa (COVID-19) se je izkazalo množično testiranje oseb, kot eden izmed bistvenih ukrepov za zajezitev širjenja virusa. S povečanjem števila okužb so države in podjetja pričela razvijati nove in učinkovite teste za zgodnje odkrivanje virusa. Danes lahko dobimo na trgu poceni test za koronavirus, ki je dostopen za povprečnega državljana.

Celoten prispevek »

Zaščitite svoje delovno mesto med pandemijo COVID-19

Namen teh navodil je pomagati delodajalcem, da primerno zaščitijo delovna mesta pred širjenjem virusa. Koristna so lahko tudi za delavce in samozaposlene. S temi ukrepi boste svoje delo in delovno mesto zaščitili pred COVID-19. Predvsem pomembno je razkuževanje rok, zaščitne maske in ohranjanje razdalje. Koristna naprava, ki vam pri tem lahko pomaga je higienska postaja.

Celoten prispevek »

Potovanje med pandemijo COVID-19

Če razmišljate o potovanju med pandemijo, bodite previdni in se vprašajte ali je potovanje res nujno ter sprejmite zaščitne ukrepe, da zmanjšate verjetnost, da dobite ali širite okužbo. To pomeni, da ohranjate razdaljo, uporabite zaščitno masko in razkužilo za roke.

Celoten prispevek »

POTREBUJETE CELOVIT SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.