Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfekcijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

ZADNJE OBJAVE

Kako izbrati in uporabljati razkuževalec rok?

Da preprečimo širjenje virusa COVID-19 in ostalih mikrobov, se priporoča umivanje rok z milom in vodo, kadar je to mogoče, ker s tem zmanjšamo količino mikrobov in kemikalij na rokah. Če voda in milo nista na voljo, uporabimo razkuževalec rok z vsaj 60% vsebnostjo alkohola. S tem bomo zmanjšali verjetnost, da sami zbolimo in da širimo svoje bacile na druge.

Celoten prispevek »

Higienska postaja podjetja DT-Systems

Higienska postaja je vrhunski izdelek, ki zazna in brezkontaktno izmeri temperaturo ter omogoča prepoznavanje obraza. Postopek merjenja je brezkontakten, natančen, zanesljiv in učinkovit. Če terminal zazna povišano temperaturo se prižge opozorilna signalna lučka in glasovno opozorilo.

Celoten prispevek »

Merjenje temperature za zgodnje odkrivanje COVID-19

Podjetja in ustanove se soočajo s težavo kako hitro in učinkovito odkriti posameznike, ki so morda okuženi z novim koronavirusom in jih izolirati, da ne pride do širjenja okužb. Merjenje temperature na vstopnih točkah v prostore se lahko uporabi za odkrivanje povišane telesne temperature posameznikov, kar je eden izmed simptomov okužbe s COVID-19.

Celoten prispevek »

Priporočila za higieno rok

Higiena rok je pomemben del odziva na pandemijo COVID-19. Uporabljen razkuževalec rok za razkuževanje ali voda z milom, je preprost vendar učinkovit ukrep za preprečevanje širjenja virusa in okužb v družbi.

Celoten prispevek »

Poslovanje med pandemijo COVID-19

Med trajanjem pandemije novega koronavirusa se morajo podjetja primerno pripraviti in zaščititi, če želijo še naprej delati in čim bolj zmanjšati verjetnost širjenja virusa na delovnem mestu. Nujno je, da podjetje pripravi seznam ukrepov in načrt dela ter uporabi naprave, kot je higienska postaja.

Celoten prispevek »

Kako omejiti širjenje COVID-19 na delovnem mestu?

Na delovnih mestih pogosto prihaja do širjenja okužb z virusom COVID-19 zato je nujno, da sprejmemo potrebne ukrepe, da se širjenje čim bolj omeji. Predvsem to pomeni uporabo zaščitnih mask, ohranjanje razdalje, razkuževanje rok in merjenje temperature na ključnih točkah.

Celoten prispevek »

POTREBUJETE CELOVIT SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.