Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfekcijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

ZADNJE OBJAVE

Ohranjanje zdravega doma med pandemijo koronavirusa

Med trajanjem pandemije je pomembno, da poleg tega, da se držimo ukrepov za omejevanje širjenja virusa na javnih prostorih, se držimo podobnih prilagojenih ukrepov tudi doma, še posebej, če kateri član gospodinjstva spada med bolj ogroženo skupino. To pomeni, da čistimo površine, uporabimo razkuževalec rok, prezračimo prostore in podobno.

Celoten prispevek »

Merjenje temperature za zgodnje zaznavanje COVID-19 okužb

Spoznajte kako lahko ocenimo ali ima nekdo simptome okužbe z novim koronavirusom in kako ukrepati, da se izognemo potencialnem širjenju virusa. Če oseba kaže simptome okužbe, to še ne pomeni, da je okužena z virusom. Vendar vsakodnevni pregledi sestavljeni iz preprostih vprašanj in merjenje temperature, nam pomagajo prepoznati ljudi, ki morda potrebujejo zdravstveno oskrbo ali izolacijo.

Celoten prispevek »

Nasveti za prebolevanje COVID-19 doma

Večina ljudi, ki se okuži z virusom COVID-19, ima le blago različico bolezni in si lahko brez težav opomore v domači oskrbi. Simptomi lahko trajajo nekaj dni in oboleli se lahko počuti bolje že čez teden dni. Zdravljenje je namenjeno lajšanju simptomov in vključuje počitek, hidriranje in lajšanje bolečin.

Celoten prispevek »

Higienska postaja med pandemijo COVID-19

Naprava, ki se lahko koristi za zgodnje odkrivanje in preprečevanje širjenja okužb COVID-19, je higienska postaja. Postaja predstavlja tri izdelke v enem in sicer brezkontaktni merilnik telesne temperature, razkuževalec rok in podajalec zaščitnih mask. V Sloveniji takšen izdelek prodaja podjetje Dt-systems.

Celoten prispevek »

Zaščita vašega podjetja med COVID-19

Pandemija COVID-19 pomembno vpliva na vsakdanje življenje po vsem svetu. Čeprav je težko napovedati kdaj se bo življenje začelo normalizirati, lahko podjetja sprejmejo določene ukrepe ali kupijo pripomočke, kot je higienska postaja, s katerimi zaščitijo svoje poslovno okolje in omejijo verjetnost širjenja virusa.

Celoten prispevek »

Zaščitite sebe in druge pred COVID-19

Če se COVID-19 širi v vaši skupnosti upoštevajte nekaj preprostih varnostnih ukrepov, kot so ohranjanje fizične razdalje, nošnja zaščitnih mask, prezračevanje prostorov, izogibanje gneči ter uporabite razkužilo za čiščenje rok. Preverite lokalne nasvete oblasti, kjer živite ali delate.

Celoten prispevek »

POTREBUJETE CELOVIT SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.