Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfekcijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

ZADNJE OBJAVE

Higienska postaja dt-systems

Za preprečevanje širjenja virusa COVID-19 je bistveno zgodnje odkrivanje okuženih oseb in njihova pravočasna izolacija, da ne morejo širiti virusa med druge. Izvrsten način za zgodnje odkrivanje simptomov virusa so brezstični merilniki telesne temperature. Takšen izdelek predstavlja Higienska postaja, ki ga v Sloveniji prodaja podjetje dt-systems.

Celoten prispevek »

Kako nas zaščitna maska ščiti?

Zaščitna maska, skupaj s pogostim umivanjem oziroma razkuževanjem rok ter vzdrževanjem družbene razdalje, predstavlja učinkovito zaščito pred širjenjem virusa COVID-19. Ker se v družbi pojavljajo nekatera vprašanja in dvomi glede uporabe zaščitnih mask, bomo na njih poskusili odgovoriti v tem članku.

Celoten prispevek »

Merilnik telesne temperature

Za zgodnje odkrivanje povišane telesne temperature in hitro odkrivanje okužb Merilnik telesne temperature se v trenutnih razmerah lahko uporabi kot primerno orodje za zgodnje zaznavanje potencialne okužbe z virusom COVID-19 ter pravočasno izolacijo okužene osebe, s čimer zagotovimo, da se okužba ne širi med zdravo populacijo.

Celoten prispevek »

Razkuževalec za roke – nasveti za nakup

Razkuževalec za roke je postal nepogrešljiv del vsakodnevnega življenja v času COVID-19 svetovne pandemije. Poleg zaščitnih mask predstavljajo najpomembnejšo zaščito zoper virus in njihova uporaba je nujna v vseh prostorih, kjer se bo zadrževalo veliko ljudi, če želimo biti primerno zaščiteni.

Celoten prispevek »

POTREBUJETE CELOVIT SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.