Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfekcijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

ZADNJE OBJAVE

Udeležba in gostovanje praznikov med COVID-19 pandemijo

Zaradi pandemije koronavirusa je najvarnejši način za praznovanje ali virtualno praznovanje ali pa praznovanje s posamezniki s katerimi živite v istem gospodinjstvu. Če se zbirate z ljudmi, ki ne živijo z vami, je druženje na prostem varnejše od druženja v zaprtih prostorih. Poskrbite za primerno razkužilo za razkuževanje rok in uporabo zaščitnih mask. Pri organizaciji ali udeležbi praznovanj upoštevajte omejitve in navodila državnih organov.

Celoten prispevek »

Kako varno praznovati Božič in Novo leto?

Zaradi pandemije virusa COVID-19 letos praznike ne bomo mogli praznovati tako kot smo navajeni. Kljub pandemiji pa lahko še zmeraj varno praznujemo Božič in Novo leto, če se držimo nekaterih ukrepov. Predvsem moramo poskrbeti za razkuževanje rok, ohranjanje razdalje in uporabo zaščitnih mask.

Celoten prispevek »

Nasveti o maskah za obraz

Maska za obraz je preprosta in priporočljiva prepreka, ki preprečuje, da bi dihalne kapljice potovale v zrak in na druge osebe, ko oseba, ki nosi masko kašlja, kiha, govori ali povzdigne glas. COVID-19 se širi predvsem med ljudmi, ki so v tesnem medsebojnem stiku, preko kapljic iz ust ali nosu. Uporaba mask je zato še posebej pomembna, ko je ohranjanje primerne razdalje do ljudi nemogoče.

Celoten prispevek »

POTREBUJETE CELOVIT SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.