Koronavirus test

SimtomaX Corona TEST

SimtomaX Corona test je izdelek švicarskega podjetja Augurix, ki omogoča kontrolo razvoja protitelesc v boju organizma s koronavirusom (COVID-19). Tester omogoča hitro in učinkovito testiranje na protitelesca, ki kažejo, da je posameznik okužen z virusom. Test se lahko opravi v desetih minutah ali manj in ima visoko stopnjo občutljivosti ter specifičnosti. Z uporabo testerja lahko zagotovimo diagnosticiranje reakcije našega telesa v boju proti okužbi z virusom COVID-19 ter prisotnost same okužbe. S tem preprečujemo nadaljnje širjenje virusa v naši okolici.

Za več informacij oz. vaše naročilo smo vedno dosegljivi na 041 850 820.

PREDSTAVITEV SIMOTOMAX CORONA TEST

Opis

SimtomaX Corona test omogoča kontrolo razvoja protitelesc v boju organizma s koronavirusom (COVID-19). Izdelek je razvilo švicarsko podjetje Augurix. Test deluje na podlagi odkrivanje specifičnih protiteles, katera proizvede človeško telo, ko se okužimo z virusom en do dva tedna po okužbi. Test za svoje delovanje uporablja visoko prečiščene antigene, ki delujejo na podlagi inovativne tehnologije nanodelcev. Z uporabo testerja lahko zagotovimo diagnosticiranje reakcije našega telesa v boju proti okužbi z virusom COVID-19, ter prisotnost same okužbe. S pravočasnim odkrivanjem okuženih ljudi, jih lahko izoliramo in zmanjšamo verjetnost širjenja virusa. Zgodnje odkrivanje okužb zmanjšuje pritisk na zdravstveno varstvo in ščiti celotno družbo pred širjenjem virusa.

Rezultat testa se izkaže v samo desetih minutah ali prej. Za opravljanje testa potrebujemo samo majhen vzorec krvi. Testi imajo zelo visoko občutljivost (98.3%), katera je bila določena na podlagi dveh opravljenih kliničnih študij.

Testni komplet vsebuje 25 testov, katere je potrebno hraniti na temperaturi med 4 – 30°C. Za opravljanje testov ni potrebnih dodatnih vlaganj v testno napravo ter ni vzdrževanja. Test z lahkoto opravi medicinska sestra ali zdravstveni asistent.

Opozorilo!

  • Test se uporablja na lastno odgovornost!
  • Uporaba mora biti v skladu s priloženimi navodili!
  • Test je zgolj medicinski pripomoček in ne more nadomestiti ustreznega bolnišničnega zdravljenja!
  • Negativen rezultat ne pomeni, da ni prišlo do okužbe (obstaja možnost, da telo še ni proizvedlo protiteles), zato je ob resnem sumu okužbe potrebno dodatno bolnišnično testiranje!! Protitelesa se lahko v organizmu razvijejo od 5 do 10 dni po okužbi z virusom!!
Delovanje testa za COVID-19

POTREBUJETE CELOVIT SISTEM?

Glede na zahteve delovnega okolja vam pripravimo celovit sistem za varnost in zaščito zaposlenih in vaših strank.