Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Merjenje temperature za zgodnje odkrivanje COVID-19

Podjetja in ustanove se soočajo s težavo kako hitro in učinkovito odkriti posameznike, ki so morda okuženi z novim koronavirusom in jih izolirati, da ne pride do širjenja okužb. Merjenje temperature na vstopnih točkah v prostore se lahko uporabi za odkrivanje povišane telesne temperature posameznikov, kar je eden izmed simptomov okužbe s COVID-19.

Slovensko podjetje DT-Systems prodaja slovenski izdelek merilnik temperature, ki vključuje termični terminal s prepoznavo obraza in možnostjo zaznavanja telesne temperature. Izdelek izvaja merjenje temperature na čelu posameznika. Merjenje je hitro in natančno ter če temperatura preseže določen prag, naprava glasovno opozori na izmerjeno vrednost.

Posebnost naprave v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki je v tem, da ima izdelek slovensko glasovno in jezično podporo. Izdelek je predvsem koristen za merjenje temperature na mestih, kjer dnevno prehaja veliko ljudi. To so npr. vhodi v tovarne, trgovske centre, državne ustanove, šole in podobno.

Naprava podpira možnost prepoznavanja obrazov in meri temperaturo s polnim termičnim slikanjem v realnem času in takoj analizira podatke. Možna je tudi integracija funkcije za odpiranje vrat za posameznike za katere merjenje temperature prikaže normalno vrednost.

Za uporabnike, ki si želijo dodatne funkcije v enem izdelku, je možen nakup higienske postaja, ki vsebuje še razkuževalnik za roke in podajalnik zaščitnih mask, poleg možnosti za merjenje temperature. Tako predstavlja all-in-one rešitev za zaščito podjetij pred širjenjem virusa. Izdelek se lahko postavi na poljuben položaj. Možna je uporaba v kombinaciji s stojalom ali pa na poljubno osnovo (zid, obstoječe jeklene, lesene ali betonske konstrukcije).

Pametni modul, ki ga vsebuje naprava ni primeren samo za merjenje temperature, temveč se lahko dodatno nadgradi in integrira z ostalimi poslovnimi funkcijami, kot so beleženje odhodov in prihodov zaposlenih ali strank, prepoznavo obraza za identifikacijo, beleženje števila obiskovalcev in podobno. Zato vam bo naprava lahko dobro služila tudi po tem ko pandemija mine. Več o izdelku si lahko preberete na spletni strani podjetja DT-Systems.