Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Potovanje med pandemijo COVID-19

Če razmišljate o potovanju med pandemijo, bodite previdni in se vprašajte ali je potovanje res nujno ter sprejmite zaščitne ukrepe, da zmanjšate verjetnost, da dobite ali širite okužbo. To pomeni, da ohranjate razdaljo, uporabite zaščitno masko in razkužilo za roke.

Preden se odpravite na potovanje preverite ali se COVID-19 širi v vaši skupnosti ali v kraju kamor se odpravljate. Več kot je okužb, bolj je verjetno, da boste dobili in širili virus. Pomembno je tudi, da se zavedate kako veliko tveganje bolezen predstavlja za vas. Če ste starejši ali imate kronične bolezni je bolj verjetno, da boste dobili težjo različico bolezni. Previdni morate biti tudi če živite z nekom, ki spada v bolj tvegano skupino, ker se lahko vrnete s svojega potovanja in ga okužite. Zato, ko se vrnete uporabite zaščitno masko in razkužilo za roke.

Testiranje pred in po potovanju zmanjša tveganje za širjenje COVID-19. Če test pred potovanjem pokaže, da ste pozitivni ostanite doma in pojdite v samo izolacijo in upoštevajte navodila svojega zdravnika.

Ko potujete ostanite zdravi tako, da sledite priporočilom za preprečevanje širjenja virusa. Ohranite razdaljo vsaj dveh metrov do ljudi, izogibajte se bolnim ljudem ali ljudem, ki kažejo simptome okužbe, izogibajte se stikom s površinami, katerih se ljudje pogosto dotikajo (npr. kljuke vrat, pipe…), uporabite zaščitno masko in se ne dotikajte obraza ter uporabite razkužilo za redno čiščenje rok.

Preverite lokalne zahteve in omejitve glede pandemije in se jih držite. Pozanimajte se ali je, kjer potujete, obvezna uporaba zaščitne maske povsod in ostala podobna pravila, ki se razlikujejo med državami. Ne glede na lokalna priporočila je dobro, da uporabljate razkužilo za roke in nosite zaščitno masko. Ko boste pakirali potrebščine za potovanje, vzemite seboj vsa zdravila, ki jih boste morda potrebovali in ostale bistvene zaloge, kot so zaščitne maske, razkužilo za roke, ki ima vsaj 60% alkohola, dezinfekcijski robčki za razkuževanje površin in termometer.