Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Pripravite vaše delovno mesto v primeru, da COVID-19 prispe v vašo skupnost

Če se vaše podjetje nahaja v kraju, kjer ni zabeleženih aktivnih okužb s koronavirusom, to ne pomeni, da ne bo prišlo do okužb tudi v prihodnje. Najbolje je imeti pripravljen načrt za različne razmere tako, da ne boste ujeti nepripravljeni. Higienska postaja, zaščitne maske in razkuževanje predstavljajo dobro zaščito pred širjenjem virusa.

Pripravite si načrt, kako boste ravnali, če bo nekdo zbolel in kazal simptome okužbe s COVID-19 v vašem podjetju. Načrt mora zajemati pripravo prostora za izolacijo obolele osebe, omejevanje stika z ostalimi zaposlenimi in stik z lokalnimi zdravstvenimi organi, ki vam bodo dodatno svetovali. Razmislite kako lahko dodatno zaščitite posameznike, ki so bolj ogroženi (starejši, kronični bolniki…) in pravočasno zaznate delavce, ki so morda okuženi z virusom (npr. higienska postaja z merilnikom temperature na vhodu v podjetje).

Spodbujajte delo na daljavo za zaposlene, kjer je to možno. S tem boste najbolje poskrbeli, da se virus ne more širiti med zaposlenimi in boste hkrati dobro pripravljeni na potencialne karantene, katere bo morda odredila vlada, da se zaustavi širjenje virusa. Za tiste delavce, kjer delo od doma ni možno, poskrbite, da bodo imeli na voljo zaščitno opremo in naprave za zaznavo potencialnih okužb (npr. higienska postaja).

Razvijte načrt za izredne razmere in neprekinjeno poslovanje v primeru, da pride do večjega izbruha okužb s COVID-19 v vaši skupnosti. Načrt vam bo pomagal, da se boste organizacijsko pripravili na potencialne večje izbruhe okužb in bo primeren tudi za vse bodoče izredne zdravstvene razmere. Načrt mora obravnavati kako boste poskrbeli, da boste lahko še naprej poslovali, tudi v primeru, če ne boste imeli na voljo vse svoje delavce, izvajalce ali dobavitelje. O načrtu obvestite svoje zaposlene in izvajalce ter se prepričajte, da vedo kaj morajo storiti v primeru aktivacije načrta. Poskrbite, da boste imeli na zalogi nekatera zaščitna sredstva, kot je higienska postaja, zaščitne maske in razkužila. Higienska postaja je še posebej primeren izdelek, ker vsebuje merilnik telesne temperature za zaznavanje potencialno okuženih posameznikov, podajalec zaščitnih mask in razkužilo za razkuževanje rok. Tako boste poskrbeli, da ste dobro pripravljene na potencialne izredne razmere.