Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Razkuževalec za roke – nasveti za nakup

Razkuževalec za roke je postal nepogrešljiv del vsakodnevnega življenja v času COVID-19 svetovne pandemije. Poleg zaščitnih mask predstavljajo najpomembnejšo zaščito zoper virus in njihova uporaba je nujna v vseh prostorih, kjer se bo zadrževalo veliko ljudi, če želimo biti primerno zaščiteni.

Dober razkuževalec za roke omogoča brezstično razkuževanje rok s pomočjo senzorjev. Senzor zazna, ko se mu približa roka in se avtomatsko sproži ter dozira razkužilo. Če uporabljamo takšnega brez senzorja predstavlja težavo dejstvo, da se ga ljudje dotikajo še preden imajo razkužene roke. Tako lahko postane pripomoček, ki je sicer namenjen razkuževanju rok in zaščiti zoper virus, idealen kraj kjer se lahko posamezniki okužijo z virusom. Dober primer takšne naprave je dt-systems brezstični senzorski razkuževalec in čistilec rok na stojalu.

Brezstični senzorski razkuževalec in čistilec rok na stojalu

Avtomatiziran razkuževalec poskrbi, da vsak uporabnik dobi primerno dozo razkužila, s katero si lahko dobro razkuži roke. Takšne naprave velikokrat omogočajo različne funkcije, kako se naj razkužilo nanosi na uporabnika, na primer kot tekočina, pena ali razpršilo. Izberemo lahko tisto, katera nam in našim okoliščina najbolj ustreza.

Najboljše naprave so tiste, ki so montirane na stojalu, kar pomeni, da jih lahko enostavno premikamo in postavimo tam, kjer ocenimo, da so najbolj potrebne (npr. pri vhodih oziroma izhodih stavbe) ter imajo dodatno površino pod napravo, ki ujame razkužilo, katero bi sicer padlo na tla.

Dodatna prednost, ki jo predstavlja avtomatizirani razkuževalec je, da lahko preprosto dolijemo razkužilo, ko ga zmanjka. Zato te naprave predstavljajo cenovno ugodno rešitev, ki je preprosta za uporabo in vzdrževanje. Cena enega takšnega razkuževanje je 0.007€ ali manj.

V takšnih napravah lahko uporabimo kakršnokoli sredstvo primerno za razkuževanje rok. To pomeni, da razkužilo mora imeti primerne certifikate, ki potrjujejo, da je izdelek primeren, učinkovit in varen za razkuževanje rok. Ko zmanjka razkužila se naprava preprosto odklene ter dotoči z novim razkužilom. Postopek je zelo hiter in enostaven. Avtomatiziran razkuževalec za roke predstavlja učinkovito zaščitno sredstvo, s katerim se lahko zaščitimo zoper viruse.