Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

SimtomaX korona test za COVID-19 virus

V času, ko razsaja pandemija virusa COVID-19, predstavlja korona test SimtomaX učinkovito sredstvo v boju proti preprečevanju širjenja virusa. Hitra in zanesljiva diagnoza je najpomembnejše orodje, ki ga lahko uporabimo, da pravočasno odkrijemo posameznike, ki so se okužili z virusom in jih primerno izoliramo.

SimtomaX korona test je celovita rešitev za diagnozo Coronavirusa 2019 (COVID-19). Razvilo ga je švicarsko farmacevtsko podjetje Augurix. Ko se posameznik okuži z virusom se njegov imunski sistem odzove tako, da začne proizvajati specifična protitelesca za virusni antigen. S temi protitelesci se telo bori zoper virus in pričnejo se proizvajati v prvem tednu ali dveh po okužbi z virusom. Test pokaže ali so protitelesa prisotna v telesu posameznika in s tem lahko potrdimo ali zavržemo, če je posameznik okužen z virusom COVID-19. Pri testu se uporabljajo visoko prečiščeni antigeni, povezani z inovativno tehnologijo nanodelcev.

Korona test omogoča zgodnjo diagnozo okužbe, kar je najboljši način za preprečevanje širjena virusa v okolici. Če odkrijemo, da je posameznik okužen, ga lahko primerno izoliramo in preprečimo, da bi se virus širil še naprej. Prednost izdelka je hitra uporaba. Rezultat opravljenega testa se izkaže v samo 10 minutah ali prej, za test je potreben majhen vzorec krvi.

SimtomaX korona test za COVID-19 se je izkazal kot diagnostično zelo uspešno orodje. Ima 98.3% občutljivost in 96.3% specifičnost testa. Podatki so bili pridobljeni na podlagi dveh opravljenih kliničnih študij v katerih je sodelovalo 1566 ljudi. Na voljo je v testnih kompletih, ki vsebujejo 25 testov.

Korona test je preprost za uporabo in vzdrževanje. Pri uporabi ne potrebujemo dodatnih vlaganj v posebno napravo za preverjanje testov. Prav tako ni dodatnega vzdrževanja. Test z lahkoto opravi medicinska sestra ali zdravstveni asistent. Prvi korak je, da pridobimo vzorec krvi, nato vzorec nanesemo na tester in dodamo tri kapljice razredčila. Po 10-20 minutah se prikažejo rezultati na podlagi katerih potrdimo ali ovržemo ali je nekdo okužen s COVID-19.

SimtomaX test za COVID-19 je učinkovita in preprosta rešitev za diagnozo koronavirusa, ki nam pomaga pri preprečevanju širjenja okužb v naši okolici.