Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Troslojna zaščitna maska

Zaščitna maska je narejena iz troslojnega kvalitetnega materiala. Glavna prednost je da dobro prepuščajo zrak in ga filtrirajo. Maske so preproste za uporabo, lahke in udobne zato ne motijo nosilca med vsakodnevnimi opravili. Nudijo zaščito pred kapljicami, bakterijami, virusi, drobnimi delci, prahom in onesnaževanjem. Preprečujejo vdihovanje ali izdihovanje kapljic, ki so lahko okužene z virusi.

Zaščitna maska ima CE certifikat, ki potrjuje, da je izdelek visoke kvalitete in je kakovostno izdelan ter primeren za uporabo. Maske niso namenjene večkratni uporabi. Priporočeno je, da se masko zamenja na dve ure ali pa če se navlaži (zaradi kihanja, kašljanja, opravljanja fizične dejavnosti…). Masko si nadenemo s pomočjo ušesnih pasov in se je ne dotikamo na notranji ali zunanji strani. Preden si jo nadenemo si obvezno razkužimo roke. Ko masko nehamo uporabljati, jo je potrebno pravilno odstraniti (brez dotikanja sprednjega ali notranjega dela, masko primemo samo za ušesne pasove in si po odstranitvi obvezno razkužimo roke) in odvržti v smeti.

Zaščitna maska je namenjena zaščiti nosilca, kot tudi vsem ostalim, ki pridejo v stik z nosilcem. Nosilca ščiti pred vnosom virusa skozi dihalne poti, ostale pa ščiti v primeru bolezni nosilca, da ta ne širi viruse drugod. Maska se mora hraniti na suhem, v čistem okolju, kjer ni neposredno izpostavljena sončni svetlobi.

V Sloveniji masko prodaja podjetje Dt-Systems, po ugodni ceni 40€ z vključenim DDV, za 50 kosov mask. Zaščitna maska ob ostalih higienskih ukrepih učinkovito ščiti posameznika in ostale pred širitvijo virusa COVID-19. Zaščitna maska je sestavljena iz treh slojev, kar zagotavlja optimalno zaščito pred virusi in ostalimi majhnimi delci. S takšno zasnovo se zagotovi optimalna zaščita pred različnimi delci, ki kar najbolje ščitijo posameznika. Maska je še posebej primerna za posameznike, ki se v trenutnih razmerah morajo odpraviti na območja, kjer bo prisotno veliko ljudi, ker nudijo hitro in učinkovito zaščito.