Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Zaščita vašega podjetja med COVID-19

Pandemija COVID-19 pomembno vpliva na vsakdanje življenje po vsem svetu. Čeprav je težko napovedati kdaj se bo življenje začelo normalizirati, lahko podjetja sprejmejo določene ukrepe ali kupijo pripomočke, kot je higienska postaja, s katerimi zaščitijo svoje poslovno okolje in omejijo verjetnost širjenja virusa.

Sporočite strankam ali je vaše podjetje še zmeraj odprto in pod kakšnimi pogoji lahko delate. Poskrbite, da bodo vedeli kakšne ukrepe ste sprejeli za varovanje delovnega okolja zato, da če vas obiščejo, bodo pripravljeni na ukrepe. Na vhode v podjetje namestite naprave kot je higienska postaja, ki lahko pomaga pravočasno odkriti potencialno okužene ljudi in poskrbi za razkuževanje rok in razdeljevanje mask.

Zdravje in dobro počutje zaposlenih mora biti vaša glavna prioriteta med pandemijo. Imejte pravilnike o higieni na delovnem mestu in sporočite zaposlenim naj ne hodijo na delo, če se ne počutijo dobro. Če je možno, omogočiti zaposlenim, da svoje delo opravljajo od doma. V podjetju uporabite naprave kot je higienska postaja, ki bo zaposlenim omogočila hitro merjenje telesne temperature in jim nudila prostor za razkuževanje rok ter razdeljevanje mask.

S tehnologijami za videokonference, skupno rabo datotek in aplikacij za produktivnost, boste morda lahko opravili vse svoje delo brez, da morajo zaposleni biti prisotni v podjetju. To je dober način za preprečevanje širjenja virusa, hkrati pa lahko še vedno delate kot ekipa.

Pripravite načrt dela za primer, če bo veliko zaposlenih bolnih in boste imeli pomanjkanje delovne sile. Razmislite o najemu dodatnih pogodbenih delavcev ali nadomeščanju zaposlenih s posredovanjem dela drugim podjetjem in nakupom njihovih storitev. Najbolje pa je, da čim bolj poskusite omejiti širjenje virusa v vašem podjetju z napravami kot je higienska postaja tako, da ne boste imeli težav s pomanjkanjem delovne sile.

Zaradi morebitne upočasnitve poslovanja boste morda morali izkoristiti različne finančne vire. Preglejte dohodke podjetja, finančne obveznosti in raven likvidnosti. Če se stvari zapletejo boste morda morali dobiti posojilo. Pozanimajte se kakšno pomoč vam lahko nudi država.

Pandemija COVID-19 bo za številna podjetja povzročila težke trenutke. Imejte pripravljene ukrepe kako boste ravnali, da se virus ne bo širil v vašem podjetju in kupite naprave, ki vam lahko pri tem pomagajo, kot je higienska postaja. Če imate načrt in se prilagodite nastali situaciji bo vaše podjetje uspešno prebrodilo pandemijo.