Poskrbimo za varnost zaposlenih in vaših strank​

Z našimi naprednimi sistemi za dezinfikacijo, merjenje temperature in zaščito poskrbimo za varnost v vašem delovnem okolju.

Zaščitna maska KN95

Zaščitna maska predstavlja izvrstno zaščito zoper škodljive delce, ki bi sicer lahko vstopili v naše telo skozi nos ali usta. Maska je še posebej primerna za trenutne razmere, ko se soočamo s pandemijo virusa COVID-19 in nas ter ostale primerno ščiti pred virusom.

Zaščitna maska ima ustrezen CE certifikat, ki potrjuje, da je izdelek primerne kakovosti in je primeren za uporabo. Maska je namenjena enkratni uporabi za zaščito dihalnih poti in se ne more umiti ali razkužiti ter nato še naprej uporabljati.

Zaščitna maska KN95 je narejena iz več plasti sintetičnega materiala (običajno iz polipropilenskega polimera iz umetne mase) in so zasnovane za nošenje čez usta in nos. Pasovi za ušesom pomagajo držati masko na mestu. Oznake 95 se uporablja, ker maska zajema in filtrira 95 odstotkov drobnih 0,3 mikronskih delcev v zraku. Zaradi večplastnega materiala netkanih materialov in s talino pihanih tkanin v maskah N95, te maske odlično preprečujejo vstop delcev v zraku skozi usta in nos.

Zaščitna maska FFP2 se uporablja za označevanje mask, katerih odstotek aerosolne filtracije ni manj kot 94% in je njihova notranja stopnja puščanja največ 8%. Takšne maske se primarno uporabljajo na različnih področjih, kot so steklarstvo, livarstvo, gradbeništvo in kmetijstvo. Učinkovito ustavi kemikalije v prahu. Maske FFP2 so primerne tudi za zaščito pred respiratornimi virusi, kot so ptičja gripa, COVID-19, SARS in podobno.

Zaščitna maska z oznako NR označuje, da je maska namenjena za enkratno uporabo (za en delovni dan). Ne sme se večkrat uporabljati. Oznake D dodatno označuje NR maske proti zamašitvi. Na takšnih maskah je narejen preizkus dolomitnega prahu, ki označuje, da lahko življenjska dobra presega 8 ur. Zaščitna maska KN 95 je izvrsten in ugoden pripomoček, ki vam bo pomagal, da boste uspešno in predvsem zdravo prestali pandemijo virusa COVID-19. Izdelek prodaja podjetje Dt-Systems po zelo ugodni ceni 3,20 € za eno masko.